U wil stoppen met roken? Wij kunnen helpen!

U wil stoppen met roken? Wij kunnen helpen!

 

Stoppen met roken levert u veel op, onder andere:

 

* een betere bloedsomloop

* verlaging van het risico op hart en vaatziekten

* verbetering van de longfunctie

* minder kans op infecties

* verbetering van de vruchtbaarheid

 

 

Als stopt met roken is het prettig als u er niet alleen voor staat.

Het is algemeen bekend dat de combinatie van coaching en hulpmiddelen de kans op succes om te stoppen met roken, vergroot.

 

Wanneer u overweegt om te stoppen met roken, kunt u een afspraak maken bij een van de praktijkondersteuners voor individuele begeleiding. Tijdens het eerste consult nemen wij de voordelen, maar ook de nadelen van stoppen met roken met u door, u krijgt advies op maat over medicijnen en nicotinevervangers, adviezen om duurzaam te stoppen en geven wij advies over gewichtsbeheersing en beweging.

De consulten vallen onder huisartsenzorg en worden dus vergoed vanuit de basisverzekering. De meeste zorgverzekeraars vergoeden ook de hulpmiddelen of medicatie. Dit gaat wel ten koste van het eigen risico.

 

Naast de individuele begeleiding is het dit najaar ook mogelijk om een groepstraining in de praktijk te volgen, deze wordt gegeven door ervaren coaches van Sinefuma.Tenminste een van de praktijkondersteuners is dan ook aanwezig. De groepstraining bestaat uit 7 bijeenkomsten van 1,5 uur. Deze start op dinsdagavond 3 oktober Voor meer informatie en/of aanmelding zie: www.rookvrijookjij.nl, of via telefoonnummer 076-8895195.  het aantal plaatsen is beperkt.


11-09-2017

smits&lemckert