Praktijk management

PRAKTIJK MANAGEMENT

 

Per 1 september zal  Larissa Voet onze team komen versterken in de nieuwe functie van praktijkmanager. Zoals overal in Nederland zijn ook wij steeds intensiever gaan samenwerken en zijn de vier huisartspraktijken in de HOEDT inmiddels organisatorisch één geheel. Als patiënt blijft u nog steeds ingeschreven bij uw eigen huisarts. Bij ons staat de persoonlijke relatie tussen patiënt en huisarts nog steeds hoog in het vaandel.

Hoewel de synergie van de organisatie op inhoud veel voordeel oplevert, lopen wij ertegenaan dat een grote groep medewerkers een heel nieuwe dynamiek met zich mee brengt. Ook de toenemende regeldruk door veranderende eisen van overheid en verzekeraars vraagt om maatregelen. 

Omdat wij als huisartsen liever zorg verlenen dan ons bezig houden met de almaar uitbreidende organisatorische werkzaamheden zijn wij bijzonder blij dat Larissa ons op dat punt komt ondersteunen. Of zoals zij het zelf zegt :

 “Het lijkt mij heerlijk om taken uit handen te kunnen nemen waar jullie passie en ervaring mogelijk niet ligt en het mijne wel.”

 


30-06-2017

smits&lemckert