Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Afspraak zelfde dag !


Afspraak zelfde dag ! Onze goede voornemens voor 2019. We hebben nadat we onze werkwijze hebben laten analyseren de spreekuurtijden verruimt. Belangrijk is dat we elke dag veel meer plekken voor de zelfde dag hebben gereserveerd. U zult dus vanaf nu veel vaker een afspraak aangeboden krijgen voor de zelfde dag. Afspraken op langere termijn zijn daardoor wat beperkter. U kunt die ook het beste maken via MGN. (binnenkort is daarvoor een app op uw telefoon beschikbaar)
Lees verder »

Privacy in de wachtkamer


Uw zorg is onze top priorteit en uw privacy is ons veel waard. Daarom willen wij u verzoeken om bij de balie de privacy te respecteren. Staat er al een patiënt bij de assistente aan de balie? Neemt u dan alstublieft plaats in de wachtkamer...
Lees verder »

WACHTKAMER-INFORMATIE-SYSTEEM


We hebben ons wachtkamerinformatiesysteem in gebruik genomen. Tijdens het wachten kunt u medisch en algemeen nieuws lezen. U kunt ook zien welke hulpverleners er die dag aanwezig zijn en – binnenkort – ook nog eens hoe lang de wachttijd is. U kunt thuis zelfs een kijkje nemen via deze link !
Lees verder »

Praktijk management


Per 1 september zal Larissa Voet onze team komen versterken in de nieuwe functie van praktijkmanager. Zoals overal in Nederland zijn ook wij steeds intensiever gaan samenwerken en zijn de vier huisartspraktijken in de HOEDT inmiddels organisatorisch één geheel. Als patiënt blijft u nog steeds ingeschreven bij uw eigen huisarts. Bij ons staat de persoonlijke relatie tussen patiënt en huisarts nog steeds hoog in het vaandel.
Lees verder »

Klachtenregeling


Per 1 Januari 2017 zijn wij aangeloten bij een nieuwe onafhankelijke klachtenregeling. Doordat er een aantal nieuwe regels gelden en er meer aanbieders op de markt zijn gekomen, hebben wij samen met de meeste huisartsen en andere hulpverleners in Zoetermeer gekozen voor deze nieuwe werkwijze. Ook nu gaat het om een getrapt model. Natuurlijk willen wij graag in eerste instantie zelf met u in gesprek als er iets misgegaan is. U kunt daarvoor een gesprek met uw huisarts aanvragen, of beginnen met het invullen van ons klachten formulier op onze site.
Lees verder »

aanrader


Boek van Rene Diekstra; Ik kan denken en voelen wat ik wil. Beknopt boekje waarin de theorie van rationeel ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten
smits&lemckert