Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Privacy in de wachtkamer


Uw zorg is onze top priorteit en uw privacy is ons veel waard. Daarom willen wij u verzoeken om bij de balie de privacy te respecteren. Staat er al een patiënt bij de assistente aan de balie? Neemt u dan alstublieft plaats in de wachtkamer...
Lees verder »

afwezigheid dokter Poortvliet


Dokter Rosalinde Poortvliet is helaas door een nare aandoening een paar maanden uit de roulatie. Gelukkig knapt zij alweer aardig op en wij verwachten in augustus weer op volle sterkte te zijn.

 


Lees verder »

WACHTKAMER-INFORMATIE-SYSTEEM


We hebben ons wachtkamerinformatiesysteem in gebruik genomen. Tijdens het wachten kunt u medisch en algemeen nieuws lezen. U kunt ook zien welke hulpverleners er die dag aanwezig zijn en – binnenkort – ook nog eens hoe lang de wachttijd is. U kunt thuis zelfs een kijkje nemen via deze link !
Lees verder »

Praktijk management


Per 1 september zal Larissa Voet onze team komen versterken in de nieuwe functie van praktijkmanager. Zoals overal in Nederland zijn ook wij steeds intensiever gaan samenwerken en zijn de vier huisartspraktijken in de HOEDT inmiddels organisatorisch één geheel. Als patiënt blijft u nog steeds ingeschreven bij uw eigen huisarts. Bij ons staat de persoonlijke relatie tussen patiënt en huisarts nog steeds hoog in het vaandel.
Lees verder »

Klachtenregeling


Per 1 Januari 2017 zijn wij aangeloten bij een nieuwe onafhankelijke klachtenregeling. Doordat er een aantal nieuwe regels gelden en er meer aanbieders op de markt zijn gekomen, hebben wij samen met de meeste huisartsen en andere hulpverleners in Zoetermeer gekozen voor deze nieuwe werkwijze. Ook nu gaat het om een getrapt model. Natuurlijk willen wij graag in eerste instantie zelf met u in gesprek als er iets misgegaan is. U kunt daarvoor een gesprek met uw huisarts aanvragen, of beginnen met het invullen van ons klachten formulier op onze site.
Lees verder »

Vernieuwde Griep Check


De Griep Check is om te kijken of u griep heeft. Na een paar vragen krijgt u een advies of u mogelijk griep heeft. En leest u wat u kunt doen.
Lees verder »

aanrader


Boek van Rene Diekstra; Ik kan denken en voelen wat ik wil. Beknopt boekje waarin de theorie van rationeel ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten
smits&lemckert